Clubnieuws 2020

**** sealed Activiteitenkalender wordt vanaf 1 juli voorzichtig opgestart  sealed ****

30 mei 2020

Zie voor details de Nieuwsbrief van 29 mei. Als de ledenadministratie jouw e-mailadres kent dan heb je de Nieuwsbrief al in de mail ontvangen. Je kunt hem ook terugvinden onder het ledenmenu van deze website.

**** Contactpersonen hebben contactformulier gekregen ****

30 mei 2020

Bovenin het menu staat een knop waarmee de contactpersonen van de club getoond kunnen worden. Zij kunnen nu ook via een contactformulier direct gemaild worden. Contactpersonen die dat niet willen hebben geen contactformulier gekregen.

**** Nieuwsbrieven na te lezen op de website ****

30 mei 2020

De Nieuwsbrieven die de leden van de BMW Mono Club ontvangen zijn vanaf vandaag ook terug te vinden onder het ledenmenu van deze website. Je moet voor het ledenmenu uiteraard wel als clublid op deze website ingelogd zijn. Ale Nieuwsbrieven die in 2020 verzonden zijn staan er op.

**** Wijchense rit gaat NIET door ****

21 maart 2020

De ritorganisatoren van de Wijchense rit hebben vanwege de Corona uitbraak helaas moeten besluiten dat de rit van zaterdag 25 april 2020 NIET door kan gaan. De rit wordt doorgeschoven naar volgend jaar.

**** West Brabant rit Teteringen gaat NIET door ****

16 maart 2020

In overleg met de organisatoren van de West Brabant rit Teteringen hebben we vanwege de Corona uitbraak helaas moeten besluiten dat de rit van zondag 5 april 2020 NIET door kan gaan. Afhankelijk van hoe lang de situatie rondom de uitbraak duurt wordt er gezocht naar een alternatieve datum of wordt er doorgeschoven naar volgend jaar.

**** Algemene Ledenvergadering 2020 gaat NIET door ****

13 maart 2020

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen maar in verband met de recente ontwikkelingen rondom het Covid-19 (corona) virus heeft het bestuur van de BMW Mono Club besloten dat onze komende Algemene Ledenvergadering op zaterdag 21 maart 2020, conform RIVM advies, NIET door kan gaan. Het bestuur gaat nadenken over een nieuwe datum en de leden worden daar zo spoedig mogelijk over geïnformeerd. We hopen dat jullie begrip hebben voor deze beslissing.

**** Algemene Ledenvergadering 2020 ****

**** Van de webmaster ****

2 februari 2020

Sinds enkele jaren maakt de website gebruik van Clubmail. Deze applicatie is gemaakt door een externe partij en wordt gratis beschikbaar gesteld. Met Clubmail kunnen leden (en bestuur)  onderling berichten uitwisselen zonder dat ze een e-mailadres van een lid kennen. Dat kan gemakkelijk zijn indien je dat adres niet weet. Helaas hebben de makers van deze app besloten om Clubmail niet meer te ondersteunen cry. Voor ons betekent het dat we nu gedwongen zijn een andere vorm van Clubmail te gaan gebruiken. Dat zal ongetwijfeld even wennen zijn maar het is niet anders.

Wordt vervolgd.

**** Algemene Ledenvergadering 2020 ****

1 februari 2020

Alle leden worden van harte uitgenodigd voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Dit gezellige gebeuren vindt plaats op zaterdag 21 maart 2020 in denksportcentrum Apeldoorn, Dubbelbeek 24, 7333 NJ, Apeldoorn. Nadere informatie over de locatie vind je op internet: www.denksportcentrumapeldoorn.nl. Er is voldoende gelegenheid tot (gratis) parkeren en je kunt er ook een eenvoudige lunch verkrijgen.

De vergadering begint om 13.30 maar iedereen is vanaf 12 uur welkom voor onderlinge voorpret over de mooie ritten/weekenden op de agenda van dit jaar en andere mono onderwerpen. Ook kofferbakverkopers en - kopers kunnen hun slag slaan. De clubwinkel is aanwezig. We gaan het natuurlijk ook hebben over ons 40jarig lustrum komende zomer.

Binnenkort volgt hier de agenda.