Lidmaatschapsgegevens

Je vraagt door het invullen van dit formulier een Fehac goedgekeurde clubtaxatie aan. Deze taxaties mogen uitsluitend voor clubleden van de BMW Mono Club worden uitgevoerd. Het hebben van een Fehac goedgekeurde clubtaxatie wordt door diverse klassieker verzekeraars erkend. Zie voor een overzicht https://fehac.nl/verzekeringen/.

Ben je geen clublid en wil je wel een Fehac goedgekeurde taxatie voor je BMW mono of BMW boxer van vòòr 1970 hebben dan kun je overwegen om clublid te worden. Dat is leuker en goedkoper dan een taxatie uit laten voeren door een beroepstaxateur. Komt nog bij dat  erkende taxateurs met verstand van BMW mono's erg zeldzaam zijn. Wij kennen ze in ieder geval niet.  

Motorfietsgegevens

____________________________________________________
____________________________________________________________________
Door het versturen van dit aanvraagformulier voor een FEHAC goedgekeurde clubtaxatie ga ik een betalingsverplichting met de BMW Mono Club aan. Ik betaal aan de penningmeester van de club vòòrdat de taxatie wordt uitgevoerd €25,- voor de eerste taxatie en €20,- voor elke volgende taxatie op dezelfde dag. Voor elke te taxeren motorfiets moet u een apart formulier volledig invullen en versturen. U kunt het verschuldigde taxatiebedrag overmaken naar: NL12INGB0005543354 t.n.v BMW Mono Club, GRAVE. Tweemaal per jaar kan er 'standaard' tegen bovenstaand tarief getaxeerd worden (altijd alleen op aanvraag). Dat is bij de ALV (meestal in maart), en bij de sleuteldag (meestal in oktober). Daarnaast kan een taxatie ook op verzoek plaatsvinden bij een van de taxateurs thuis of op een door u aan te vragen locatie. Dat kan gedurende het gehele jaar. Houdt u dan echter rekening met reiskosten à 0,23ct/km van de taxateurs (bovenop de standaard taxatiekosten). De eventuele kilometerkosten rekent u op de taxatiedag direct met de taxateurs af.